Γαμήλιες Δεξιώσεις

 

Θέλετε τα πάντα να είναι τέλεια; Κι εμείς!

Ο γάμος αποτελεί αναμφισβήτητα την κορυφαία στιγμή κάθε ζευγαριού. Αν επιθυμείτε ο γάμος σας να είναι ξεχωριστός, η Bonus Event catering διοργανώνει για εσάς τις πιο ξεχωριστές γαμήλιες δεξιώσεις. Οι πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις , παρουσιασμένες με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο δημιουργούν μια πραγματική γαστρονομική εμπειρία και σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό κάνουν την γαμήλια δεξίωση σας μοναδική.

Επίσης ,ειδικός wedding planner θα σας βοηθήσει για όλες τις λεπτομέρειες της φιλοξενίας και θα συνεργαστεί μαζί σας, καλύπτοντας κάθε επιθυμία σας.

 

H Bonus Event catering σας παρέχει τη δυνατότητα επιλογής διακόσμησης για την εκδήλωση σας , φωτισμού και διάφορων ειδικών εφέ που μπορούν να κάνουν κάθε εκδήλωση μοναδική.

 

 

Μπουφές

 

 

Αναμφίβολα ο μπουφές αποτελεί το σημείο αναφοράς κάθε γαμήλιας δεξίωσης .

Όλοι μας έχουμε απολαύσει τη χάρη και τα εδέσματα ενός ευφάνταστου μπουφέ , ο οποίος δίνει την αίσθηση συμμετοχής του καλεσμένου στην δεξίωση.

Στην Bonus Event catering σας βοηθάμε στη δημιουργία του δικού σας μπουφέ , ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Επειδή, οι γαστρονομικές τάσεις αλλάζουν διαρκώς , ο σεφ μας σε συνεργασία με τον food stylist μας αναλαμβάνουν κάθε λεπτομέρεια του μπουφέ.